0
Produse în coș

Despre noi

prelucrarea lemnului - prelucrarea metalului - prelucrarea tablei- echipamente pentru atelier - accesorii

Mândrindu-ne cu o istorie de 30 de ani, putem satisface cerințele de astăzi ale meșterului independent, precum și cele ale utilizatorului profesionist cu gama noastră largă de produse atent selecționate. Desigur, vă sprijinim în găsirea produsului potrivit pentru nevoile dumneavoastră și pentru bugetul dumneavoastră.

cel mai bun raport preț - performanță
Colaborarea strânsă cu partenerii noștri de producție, procesele optimizate și eficiente și experiența noastră de afaceri conduc la un raport optim preț-performanță pentru dumneavoastră.

livrare directă la client - 1A serviciu post-vânzare - disponibilitate ridicată datorită unui antrepozit de dimensiuni mari
…sunt doar câteva dintre punctele forte cu care ne distingem în cunoașterea faptului că sunt necesare mai mult decât produse bune pentru a avea un client satisfăcut. Sistemul nostru de înaltă calitate la nivel de service este, prin urmare, de la sine înțeles.

Pentru întrebări și sfaturi, vă rugăm să ne contactați în timpul programului nostru de lucru prin telefon, e-mail sau față în față în biroul nostru.

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare